Đang xử lý

 Việc làm  /  Bình Dương /  Nhà hàng, Khách sạn /  VIỆC LÀM HEADCHEF_BẾP TRƯỞNG NHÀ HÀNG NHẬT tại Bình Dương - Viec Oi Client

VIỆC LÀM HEADCHEF_BẾP TRƯỞNG NHÀ HÀNG NHẬT tại Bình Dương - Viec Oi Client

18,000,000 - 23,000,000 VNĐ
0 VNĐ

Thông tin tuyển dụng

Điều kiện làm việc

  • Số lượng cần tuyển:
    1 người
  • Bằng cấp:
    Cao đẳng
  •  Kinh nghiệm:
    Từ 5 đến 7 năm
  • Giới tính:
    Không yêu cầu
  •  Vị trí:

Mô tả công việc

HEADCHEF_BẾP TRƯỞNG

NỘI DUNG CÔNG VIỆC
- Human Resources: Shift creation. recruitment planning and interviews. personnel evaluations, etc. 
- Accounting: Sales management. cost (mainly Food and Labor) management. purchase management, etc. 
- Sales promotion: Promotion planning. partial product development, etc. 
- Sales: Establishment of cooking operations. communication and negotiation with business partners, etc. 
Ingredients, kitchen equipment, and hygiene management and guidance.
 
YÊU CẦU
・Prefer male, 34~39 years old 
・More than 5 years of work experience in the food and beverage industry 
・English: Conversational level or higher 
・Experience as a head chef or equivalent position experience
 
< welcome conditions> 
・ Those who have worked overseas 
・ Those who are literate in Japanese food cooking 
・ Those who will work with you to promote the business of an early-stage local subsidiary 
 
ĐỊA CHỈ
Location 1: 15C Le Thanh Ton Street, Ben Nghe Ward, District 1, HCM
Location 2: Lot M-Bar, Hikari Complex, Lot A11, A12, A16, Tao Luc 4 Street, XT1A Road and NT8 Road, New Urban Area, Hoa Phu Ward, Thu Dau Mot City, Binh Duong Province.

THỜI GIAN: Working time: 09:00-25:00 *Work in shifts

QUYỀN LỢI
• Probation time: 85% 
• 13th month salary bonus, insurance, year end, etc..
• Insurance: full basic salary
• Salary review: 2 times/year 
• Lunch allowance 730000 /month
• Gasoline allowance 300000 /month
• Telephone allowance from 1.000.000 to 2.000.000/month ※negotiable
 
■Salary:  18.000.000-23.000.000VND(GROSS) ※negotiable
 
LƯU Ý
• Vị trí HEADCHEF: làm việc luân phiên tại 2 nhà hàng ở HCM và BD 
- Báo cáo cho ai: Kitchen Director
- Quản lý bao nhiêu staff: ~12 staff /chi nhánh 
- Di chuyển giữa 2 nhà hàng thì uvien sẽ tự di chuyển + hỗ trợ tài khoản từ công ty
 
  7-8 triệu VNĐ
 01/05/2024
  6-7 triệu VNĐ
 02/05/2024
  6-7 triệu VNĐ
 02/05/2024
  7-8 triệu VNĐ
 31/05/2024
  7-8 triệu VNĐ
 31/05/2024